Thursday, May 20, 2010

mengenalinya!!!! yang tau erti susah senang bersama..




ucop yang bukan name sebenar... agak kerek mse mula kenal cz muka cm penganas kot...
tapi kenalnya.. la manje ngn poyo gile orngnye tapi nice... dia byk tolong ak di ukm,dan aku byk menyusahkan dia..hahahhaha. dia adalah kawan yang faham jiwa kawan..
dia kawan aku yang sebaya ngn ak.. so untuk komunikasi lebih mendalam 2 mudah,klu nk mengata org..hehehhehe.. kawan yang pernah susah senang ngn ak..

mer yang bukan name sebnar gak.. ni kira pangkat adik ak di ukm.. seorg caring n hensem guy la.. selalu bersama aku.. mmg kiteorg selau berkepit sampai de ckp kteorg nie loving each other padahal tuhan je yang tau. tapi de aku kisah ke!!!!! hahahha..
dia nice orgnye.. selalu tolong ak n kadang2 2 pon menyusahkan tapi 2la sifat kawan kan.. sape ag nk tolong kawan klu bukan kawan sendiri.. dh byk susah senang ak lalu ngn nya.. sampai ak leh faham akn perangai nye walaupon kenalnya xdela lama sgt.. sakit menyakit dah biasa bagi kami.. kawan yang pernah susah senang ngn ak..

No comments:

Post a Comment